ТФП / TFP Фотосесия за Танцьорки / Гимнастички / Акробати

Предлагам ТФП Фотосесия
​за танцьорки, гимнастички, акробати.

* Тази промоция е само за таланти с опит!

Не е за хора които се занимават с танци,
гимнастика или акробатика от скоро.

.

За да се възползвате от промоцията е необходимо да:

  • Умеете да правите няколко гъвкави движения от типа на- шпагати, въздушни шпагати, needle, мост на пръсти, арабеск, illusion и др.
  • Имате идеи за допълнителни пози – ще има няколко примерни пози.
    Всички пози ще бъдат обсъдени предварително и съобразени спрямо индивидуалните
    възможности на таланта и всички мерки за безопасност.
  • Имате подходящо облекло и аксесоари. Аз разполагам с няколко облекла и аксесоари в реквизита, но нямам голям избор от страна на размери.

УСЛОВИЯ

•  След фотосесията получавате до 30 готови дигитални кадъра с лого, които не подлежат на допълнителна обработка от ваша страна или от друг ! Не бива да им добавяте филтри, да режете логото или да нарушавате цялостта или стила на кадрите по какъвто и да е начин.
•  Ако е имало включен грим ще пратя до 5 допълнителни снимки на грима.
•  Снимките ще са с размери 1000px широката страна в JPG формат
•  Както с всички останали фотосесии, които предлагам така и за промоционалните, ще имате възможност да закупите допълнителни снимки без лого, в по-голям размер – 5лв/снимка. Закупените кадри вече можете да си обработвате както пожелаете.
•  В повечето случай има и кратко задкулисно видео в което всеки участник бива тагнат.
•  Когато споделяте снимките / видеото онлайн или в социалните мрежи трябва да ме отбележите и тагнете като фотограф. Във фейсбук може да тагнете или страницата – Фотография | Ести Уайт, или да напишете “Фотография – Ести Уайт” или “Фотография и Грим- Ести Уайт” в случаите когато е имало и гримиране. В инстаграм можете да напишете 📷 esteephotos, ако ползвате туитър и там – ​📷 esteephotos
•  Преди да започне снимането се подписва Модел Релийс за потвърждаване, че условията са ясни и разбрани.

 

Целата на фотосесията е взаимно сътрудничество и популяризиране на уменията и на двете страни. Както Вие бихте искали стила Ви да се запази и да достигнете до по-голяма публика – така и аз. За това настоявам на по горните условия 🙂

Аз също отбелязвам / тагвам таланта, когато споделям снимки, но ако някой не иска да бъде отбелязван просто трябва да ми каже.

Снимките / видеата които публикувам онлайн биват селектирани и съобразени с предпочитанията на таланта. Ползвам до 10 снимки, които споделям тук на сайта, на международния ми сайт и в социалните мрежи. Споделям снимки периодично, не всичко на куп.

​Винаги когато мога препоръчвам талантите с които съм работила и ще се радвам много ако и Вие ме препоръчвате при възможност 🙂

Аз съм хоби танцьор и имам представа колко труд, постоянство и усилия се изискват за постигането на прогрес. Правя този вид промоционални фотосесии в подкрепа на танцьорите и танцовите изкуства.

Meet the Author

Ести Уайт

Професионален Фотограф практикуващ от 7+ години. Опит във всички фотографски жанрове. Спацялизира в Танцова и Макро Фотография.

0 comments… add one

Leave a Comment

error: Content is protected !!